Post by benchkickfibdohe on Feb 5, 2022 22:40:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها منابع را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
واقعا بازیش خوبه 100000000 ستاره هم براش کمه نظر من اینه که این بازی رو نصب کنید
لوگوی جدید به مراتب بدتر از لوگوی قبلی است لطفاً آن را دوباره تغییر دهید
بهترین برای سرگرمی کلاس رایگان 😜😘
این خیلی سرگرم کننده است! اگر کسی را ندارید که با شما بازی کند، یک ربات وجود دارد! و حافظه پیتزا و بامبو شوریکن (idk spell) مورد علاقه من است!!
سلام من این بازی رو دان کردم خیلی خوبه حتما دان کنید ممنون میشم راستی اگه دان کنید پشیمون نمیشید و اونایی که خیلی خیلی پشیمون نمیکنن مطمئن باشین.
در همه بازی ها سخت برنده نشوید و تقلب هم هست، کامپیوتر تقلب است پس بازی را نصب نکنید لطفا 🙏
قوانین شطرنج گوگل جای ملکه و پادشاه باید عوض شود. و شما نمی توانید پادشاه خود را کشف کنید و نمی توانید شاه را دستگیر کنید
این بازی بسیار عالیست امتحان کنید ونزر بدید رضا داریوشی
2 Player games : the Challenge 街機 saju
این بازی فوق العاده است و گزینه های زیادی دارد و بیشتر برای 7 به بالا است!
خیلی بده اصلا خوب نیس جایزه هم نداره اون یکی نصخه اش از این بهتره
من این بازی را از 5.6 ماه گذشته بازی می کنم و خیلی از آن خوشم آمد اما یک مشکل دارم که اضافه های زیادی دارد.
عالییییییییییییییییییی
بازی عالی هست
دو بازیکن واقعاً خوب است به من این کار را با خواهرم امتحان کرد تا یک تبلت داشته باشد بنابراین او همیشه باید از من بخواهد که بیا یک بازی دو نفره بازی کنیم.
این بهترین بازیی است که تا به حال دانلود کرده ام. این بازی کاملا آفلاین و رایگان است. این برنامه بیش از 10 بازی دارد... من عمدتاً شطرنج را دوست دارم.. رنگ کردن ماشین های مسابقه ای و مسابقه ای.. بهترین برنامه بازی تا کنون..
بازی خوبی است، ای کاش بازی های چند نفره بیشتر و حالتی برای بازی در دستگاه های مختلف در شبکه اضافه می کردند
این کنترل ها باعث می شود همه بازی ها را از دست بدهید.
واقعاً تحت تأثیر کیفیت و کمیت دو بازیکن واقعی بازیهای روی صفحهنمایش همزمان.. تبلیغات بعد از بازی هستند بنابراین مزاحم نیستند. به شدت به خرید برنامه فکر می کنم اما برای یک هفته تلاش می کنم تا ببینم. چند بازی کلاسیک خوب شطرنج چکرز و غیره. همه را می توان به صورت تک نفره در برابر حریف کامپیوتری بازی کرد. برخی از زمان های سرگرم کننده واقعی در اینجا نیز هدر می دهند. می تواند 10 از 10 را به آن بدهد.. یک جواهر رایگان ...
من قبلا این بازی را بدون تبلیغات دوست داشتم اما اکنون برای انجام بازی باید تبلیغ را تماشا کنید 😔😔😔به روز رسانی بسیار ناامید کننده😞😞
واقعاً سرگرم کننده با دوستان بدون اشکال است و همه بازی ها برای یادگیری ساده هستند
50 تا بازی خوبه
بیشتر بازیها کاملاً مزخرف هستند. حتی قوانین شطرنج، 8 توپ، و غیره. در این بازی اشتباه است و برخی از بازی ناامید است. تنها بازی ای که دوستش دارم پینگ پنگ است، هرچند اصلا چالش برانگیز نیست.
سلام بازی واقعا بینظیری است و بدرد سن های بالاتر میخورد و بچه گانه نیست. ۵ ستاره خیلییییی کمهههه
Iki kişilik oyunlar Arcade yyj
2 Player games : the Challenge 街機 saju
این بازی قبلا خوب بود اما به خاطر تبلیغات الان بدبخت شده امیدوارم از شر تبلیغات خلاص شوند.
بازی عادلانه نیست بهترین من همیشه برنده می شود 😡
Somewhere - The Vault Papers Dobrodružné cfoo
OMG تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و شکست دادن ربات ها در TIC TAC TOE آنقدر سخت است که من را انتخاب کردم دو انتخاب برای جلوگیری از پیروزی متقاطع یا مسدود کردن برنده مستقیم OMG من از این بازی متنفرم! 👎👎👎👎💔💔 امیدوارم این بازی تحریم شود من از آن متنفرم!!
خوب بود
این بازی بد است اگر روی توپ کلیک کنم درست می شود
بازی فقط برای کودکان زیر 10 سال ساخته شده است. وقتی تکنفره بازی میکنید (کاربر در مقابل cpu)، CPU همیشه برنده میشود و مشکلات بسیار بیشتری وجود دارد، نوشتن آن مسائل وقت من را تلف میکند. همچنین این بازی بسیار بسیار بسیار خسته کننده است. در کل بهتر است به دنبال بازی دیگری باشید، این بازی قرار نیست بازی شود.
خوب است، اما بیش از حد اضافه می کند
هزاران تبلیغات اما در پایان روز رایگان و سرگرم کننده است، بنابراین آنچه را که برای آن پرداخت می کنید دریافت می کنید. من از بازی آن با دختر جوانم بسیار لذت می برم
بازی سرگرم کننده و ساده! مانند تنوع و سبک ساده.
عالی ولی بازی دیگش تکراری
این بازی می تواند بهبود یابد.
بهار تو چرا نظرت رو ننوشتی
Iki kişilik oyunlar Arcade yyj
Glow Hockey 2 بسیار ساده بوده و در عین حال فوق العاده جذاب است. پس اگر به دنبال یک بازی دونفره سرگرم کننده هستید، Glow Hockey 2 می
گرافیک خوب است اما بازی ها خیلی باگ هستند. شما باید شاه را دستگیر کنید تا موقعیت شروع غیرقانونی شطرنج را برنده شوید
بازی برای گذر زمان خوب است ... اما کنترل ها ضعیف هستند. همچنین هیچ فیزیک در بازی هایی مانند استخر اعمال نمی شود. هوش مصنوعی در بازی هایی مانند شطرنج و چکرز ضعیف است. من معمولاً در شطرنج در حدود 4-5 حرکت رایانه را شکست می دهم. سطوح دشواری مانند آسان، متوسط و سخت را اضافه کنید
عملکرد این بازی واقعا بد است، مثل اینکه من پول را در پول گیر می زنم، اما بعد CPU آن را به راحتی دور می کند! در نبرد سومو، تنها جایی که باید ضربه بزنید بسیار کوچک است، بنابراین پیروزی در برابر یک CPU تقریبا غیرممکن است! در حالت بازی ضربات پنالتی وقتی به سمت راست تور می زدم مستقیم جلو می رفت و به دروازه بان برخورد می کرد! و وقتی نوبت به دفاع از تور رسید، نتوانستم یک اینچ حرکت کنم! توپ درست کنار من می رفت! دانلود نکن!
Challenge.
بازی شگفت انگیز 😊😊😊😊 فکر نمی کردم این همه بازی وجود داشته باشد (42 بازی) و همه برای همه مناسب هستند .......تبلیغات زیادی وجود ندارد که بهترین بخش است و شما می توانید این را بازی کنید بازی هم به تنهایی و هم با شریک .... پس قطعاً به شما توصیه می کنم حداقل یک بار این بازی را انجام دهید .... و اگر خواهر یا برادری دارید این بازی بهترین بازی است که می توانید با آنها بازی کنید. ......من و برادرم همیشه بازی bolling را انجام می دهیم و حتی نمی دانیم زمان چقدر سریع می گذرد
این بازی عالی است، اما شما باید در بازی مقداری جلاد بخرید، اما در حال حاضر خیلی خوب است، من آن را دوست ندارم، آن را دوست دارم!
مفهوم بازی خوب است اما بازی با هوش مصنوعی دشوار می شود