Post by benchkickfibdohe on Feb 5, 2022 22:28:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok puan ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Yönlendirme Çok saçma Namluya göre ve çok yapmacık acil düzeltme
2 milyon para
İkidebir bağlantı sorunu kendi kendine kendi kendine oyundan atılmadan küçük bir öğenin içinde tamamlanmayan tepenize alınmayan ama yine de tamamlanmak üzere tamamlanmayan aha katım derken bir anda ful olan olabilecekler arasında olmayan büyüklerim büyük her şey ile ilgili olmayan büyüklerim değil. Öyle uzun uzun oynamayı gelemeyeceğim bir oyun
Biraz hızlı. Ve bir tankın geçebileceği engelleri geçemez..
Bu oyun sadece oldukça havalı, oynaması kolay, harika grafikler harika. ÇOK TEŞEKKÜRLER. 😊
oyun sureleri daha uzun olabilse ve daha denk kisilerle cansek 5 yıldızı hakedebilir,
mükemmele yakın
War Machines: Tank Army Game ایکشن fspo
Para harcamaktan çekinmiyorsanız iyi oyun
Oldukça iyi bir oyun. Satın almaların istenmesi umurumda değil ama eğlenceli.
Ulan herkes gitti ses ayarları da yoktu zaten silip tekrar indirim dedim ve ilgilima geçtim ama bazı hatalarım silindi yazıklar olsun okadar emek para verdim ulan facebook hesabım da yok ayrıntılı oyun tam bir para tuzağı sildim 1 yıldız yok
Çok bağımlılık yapan bir oyun ama birçok insan 8/9 kez çok aksak vuran tanklar söylediği için, öldürmeyi elde edemezsiniz, bu gerçek bir utanç, iyi bir oyun, sıralama 7/8/9 tanklara karşı oynamaya çalışmak anlamsız ihtiyaçlar kendi seviyenize karşı oynayın ya da sadece öldürülürsünüz, her zaman başlar, onu ayırmanız gerekir, genellikle 3 dakika yerine 2 40 olabilir.
Çok güzel bir oyun ve oyun çok zevkli.
Oyunu seviyorum ama bir yere hızlı bir şekilde ulaşmak için hemen hemen üye olmanız gerekiyor. Ama kazanmak için para ödemek zorunda değilsin. Her yerde iyi olduğunu düşünüyorum.
Daha hızlı almak için çok fazla gerçek para harcamazsanız, yükseltme almak veya kasaları açmak için çok uzun.
War Machines: gioco di guerra Azione tgnb
War Machines: Tank Army Game ઍક્શન jaix
Harika bir oyun ama oyunun ortasında oyun çöküyor mu?! Çok sinir bozucu (bunu düzelttiler ancak güncellenen inceleme daha kötü bir puan). Neden Seviye 6 tanklarla savaşıyorum ve sadece Seviye 4'teyim? Yavaş yavaş biriktirdiğim elmaslar yüzünden mi ve harcamamı istiyorsun? Unut gitsin! İstediğim zaman harcarım. Uyumsuz katmanlar için 1 yıldız!!
War Machines: Tank Army Game Veiksmas xngv
Bu kötü bir oyun değil ama savaşlar çok kısa ve para yükseltme reklamları aşırıya kaçıyor.
Ne zaman oyunun önüne geçsem bir şeyler oluyor ve ilerlemem giderek azalıyor, gerçekten berbat!!
StrikeFortressBox Action maim
çok,yakıt sorunu varya beni baya bezdir, oyun 1savaşta 3 gibi gidiyor,bıktırdı beni ya silmeyi düşünüyorum oyunu,bide zayıfları sen vuruyorsan 30 puana puan veriyor sana iyi değil,öldürme felan Benim vurduğumu sürümünde, takım oyununda gündemde seni düşmanın içinde yaşayacaklar, sonra bitmeyecek yapamadan öldürüyorlar, seni düzeltirseniz çok iyi olacaksın.
Henüz oyuna para harcamadım. Para harcamadan yavaş gitmek ve yapanlara karşı çok haksızlık. Ama yine de harika.
Tahsis edilmiş bir harcama hesabınız varsa oynamak için harika bir oyun..... oynamak için zor kazanılan dolarları feda edenler için takdir yok
Harcamaya istekliysen eğlencelidir.. Yoksa güçlü tankları olan daha güçlü oyuncularla rekabet etmek zor olurdu...
Bi boka yaramaz. Premium ücretli tank almak için elmas para, için ona da para. Tankınızın tasarımı için eski puanları kullanıyorsunuz. Desenler para, Mühimmat para. Ücretsiz oynayanlar premium oyuncular için sadece kobay😂😂
Babamın bana bunu bir gezi için alması berbat bir şey ve grafikler berbat, yavaş ve zaman kaybı resimlere inanmayın bu düşük kaliteli, kötü yapılmış bir 3d oyun
Tamamen para tuzağı bir oyun ve her şey çok fazla pahalı işi olmayan ve parası çok kişi için olanlar için parası çok aklı yok kişi için bir oyun
11-12 mart tarihinde serverdeki süslemede desen ve yakıtı kullanamadım. İletişime geçecek birileride yok. Yazık sadece para tuzağı olmuş.
Güzel bir oyun, her zaman en son ürün katagorisiyle savaşmaktadır.
İyi oyun! Çok eğlenceli. Keşke yükseltme ve güçlendirmeler için daha fazla elmas mevcut olsaydı. Bunun dışında bu oyunu seviyorum.
Ver reklama yapacağınıza sövdürmeyin uygulama şarkımda kaç tane telefon varsa 1 yıldız ben sniper oyunu oynuyorum sizin reklamını 30 saniye izlemek mı haydi iki leyin şimdi
Para 💰 ile tank alıp 3 5 oyun oynamakta şimdi de oyunla uğraşıyorum internet bağlantısını kontrol ediyorsun sildim ama geri yükledim o parayla tank la bu oyunu oynayacağım
Zaman geçirmek için güzel bir oyun
kapsamlı bas oyunu kazan kadar kardeşim.paralı tank çok üstün ve yalnızca gerçek parayla satın alınıyor.ken oynayarak çoklar yapılacaklar için yapılacaklarda parasal tanklar yaş 1 mermiye sizi pert bu edicek.23 yaşındayım 3yaşımdan gamerim tavsiyyemi dinle indirma kardeş pişiman olucaksın.hadi allaha emanet
çok güzel oyun 🇹🇷☠️⚔️🗡️ püskürtücü
War Machines: Tank Army Game მძაფრსიუჟეტიანი nsl
Gizlilik için ilk kabul edemiyom kez indirdim yardım edebilir misiniz
Bi oyun zevkimiz vardı onuda icine oynamak bi sorunu cözemiyonuz oyununuzu oyununuzu sildim saygilar sevgiler hürmetler bidaha görüsmemek dilegiyle 👋
Harika oyun biraz gecikmeli ve kazanmak için ödeme yapın. Bu yüzden, büyümek için kazanmak için para ödemem gerektiğinde sileceğim
Oynaması kolay ve bol eğlence
Harika bir oyun Gerçekten oyun kontrolünden zevk alıyorum ve grafik çok güzel
Bu oyunu seviyorum,,, bu tamamen eğlenceli,,,, para harcama konusunda zırlayan budalalar, sanırım iki kez 1,99 harcadım maaşını harcamak olduğunu bildiğim birini mahvetmek paha biçilemez...ama herhangi bir yarışma gibi bazen oyununu geliştirmelisin,,, bir çift büyüt ve sadece "oyunun" tadını çıkar
2x tekliflere para harcadım ve hiç ödül almadım ama paramı aldım Bu oyunla herhangi bir para harcarken dikkatli olun
iyi biraz ama daha hizli yapin tanklariyok diğerjiler bizi hemen vuruyorlar bide findurmryi daha hizli yapin yapin 3 ü sil 5 i vas
GİBİ ...çalışmaya devam ettiğinde. son güncellemeye kadar sorunsuz çalışıyordu. son bir kez deneyeceğim Kaldırmadan önce.
Harika cok begendim... bu oyunu kesinlikle çok fazla para harcamamaya devam etmeye hizdiracak daha fazla tesekkurler tesekkurler...