(Android) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game χακάρισμα απεριόριστων πόντων
Feb 5, 2022 22:04:42 GMT | To Top
Post by benchkickfibdohe on Feb 5, 2022 22:04:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα απεριόριστων πόντων ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αλλά αυτό το παιχνίδι δεν είναι αστείο, αλλά θα 5 αστέρια θα δώσω όλα τα παιχνίδια 5 αστέρων είναι θα είμαι 5 αστέρων εντάξει αυτό το παιχνίδι δεν είναι αστείο για μένα αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Διασκεδαστικό παιχνίδι, πολύ εύκολο να το μάθεις και να παίξεις!
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μέχρι που ξόδεψα 40 $ σε ενισχυτές χθες, και τώρα "βολικά" το παιχνίδι δεν θα φορτώσει. Φτάνει μέχρι και 99% και μετά....τίποτα. Μακάρι να μπορούσα να λάβω επιστροφή χρημάτων γιατί αυτό δεν είναι αποδεκτό. Προσπάθησα ακόμη και να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι 3 ξεχωριστές φορές, ακόμα τίποτα. ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
Sonic Jump Pro Arkádové bcsc
Δεν μπορώ να παίξω ξανά. Όποτε θέλω να το παίξω συνέχισε να φορτώνει 99%. Κανένα ενδιαφέρον για το παιχνίδι ξανά
Έχει κανείς προβλήματα με τις καθημερινές εργασίες; Δεν μπορώ να ολοκληρώσω τις καθημερινές εργασίες. Η Zego Studios διορθωσε το παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι. Καλή δουλειά για την παράδοση ενός διασκεδαστικού και υπέροχου παιχνιδιού. το αγαπώ
Έτσι το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και μου άρεσε μέχρι που μόλις το άνοιξα μετά από μερικές μέρες που δεν το έπαιξα και ολόκληρη η διαδικασία μου τελείωσε! Εντελώς! Καμία διαδικασία! Τίποτα! Και μόλις είχα ανοίξει έναν νέο παγκόσμιο χάρτη! Δεν ήμουν συνδεδεμένος στον λογαριασμό μου στο fb, αλλά αυτό δεν δίνει τη δικαιολογία σε μια εταιρεία να σβήσει τυχαία τη διαδικασία μου αν το παιχνίδι! Το τηλέφωνό μου δεν έκανε επανεκκίνηση με κανέναν τρόπο ή ενημέρωση (που και πάλι δεν θα τους έδινε δικαιολογία!) Απλώς έφυγε και τώρα είμαι λυπημένος... η κανονική μου κριτική θα ήταν 5/5 αλλά...
Ωραίο 😘
Ήταν μια πολύ κακή εμπειρία παίζοντας αυτό το παιχνίδι Καθώς κολλάει μετά από φόρτωση 99% και δεν φτάνει ποτέ στο 100, συνέβη 3 φορές μόλις σε δύο ημέρες από τη λήψη του παιχνιδιού It Sucks mannn!!!😐
Μακάρι να είχα διαβάσει τις κριτικές πιο προσεκτικά πριν ξεκινήσω να παίζω αυτό το παιχνίδι και να ξοδέψω χρήματα. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τώρα που έχω επενδύσει χρήματα όταν πάω να το φορτώσω, η σειρά κολλάει στο 99% και το παιχνίδι δεν φορτώνει. Έχω δει αυτό το ίδιο παράπονο ξανά και ξανά, επομένως, αντί να κατευθύνουμε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη, γιατί να μην κάνουν δοκιμές οι προγραμματιστές απλώς να διορθώσουν το καταραμένο παιχνίδι; Αυτό είναι γελοίο!
Δεν είμαι χαρούμενος που με έστειλαν αμέσως στην αρχή έχασα όλα όσα αγόρασα ήταν στο τέλος του πρώτου εστιατορίου, δεν τα έκανα όλα ξανά, γι' αυτό το 1 αστέρι θα ήθελα να μπορούσα να δώσω 0 αστέρια ντροπή μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να διαγράψω αυτό το παιχνίδι. Αντίο !
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά... υπάρχει ένα αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται από το παιχνίδι για να σας υπενθυμίσει να παίξετε.. και απεικονίζει μια γυναίκα με εμφανή μαύρο πρόσωπο. Τώρα θα διαγράψω το παιχνίδι και θα ενθαρρύνω άλλους να το κάνουν.
Мастер кулинарии: кулинарная игра Fever Chef Казуальные siwy
Αν σας αρέσει η μαγειρική Ω, θα σας αρέσει ο πυρετός της κουζίνας Chef Restaurant παιχνίδι μαγειρικής Είναι πολύ διασκεδαστικό
Την τελευταία εβδομάδα, το παιχνίδι φορτώνεται μόνο στο 99%, επομένως δεν μπορείτε να παίξετε καθόλου. Επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή. καμία απάντηση.
Κάποτε ήταν υπέροχο παιχνίδι. Τώρα σταματά να φορτώνει στο 99%. Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα.
Ενημέρωσα την εφαρμογή, τώρα έχει φύγει όλη η πρόοδός μου. Επέστρεψα στο πρώτο επίπεδο. Μου άρεσε πολύ η εφαρμογή πριν από την ενημέρωση, τώρα όχι τόσο
Αυτό το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται καθόλου,,,👿
Διασκεδαστικό παιχνίδι
Δεν λειτουργεί πια ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί..
Θα δώσω 3 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν δίνω 2 αστέρια αυτό το παιχνίδι έχει κολλήσει 99% Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά αυτό το παιχνίδι κόλλησε 99%, αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσω 2 αστέρια
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι που του έδωσε επτά αστέρια, αλλά τώρα το παιχνίδι έχει κολλήσει εδώ και μέρες 👎👎👎👎👎
Απλώς ανοίγω την εφαρμογή μου μετά την ενημέρωση και συνεχίζει να κλείνει. Διορθώστε το Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Δεν εχω παιξει ακομα αλλα το κατεβαζω τωρα ελπιζω να ειναι ωραιο.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Dažādas spēles rvg
Υπέροχος!!! Εκατομμύριο τοις εκατό Φοβερό και ωραίο Δεν θα κάνετε ποτέ λάθος, τι τέλειο παιχνίδι.
Μάστερ Μαγειρικής
Θα του δώσω 2 αστέρια. Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά μερικές φορές περιμένω και κανένας πελάτης δεν έρχεται .. Και πρέπει να χάσουμε μια ζωή .😐
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game የተለመደ kcn
Ωραία, αλλά θα κρατήσουμε ότι τα πράγματα στη σόμπα όχι ότι πρέπει να είναι γρήγορα εντάξει και όχι κιμάς δείτε θα πω ότι είναι βρώμικη και χειρότερη εφαρμογή στον κόσμο.
Καλο παιχνιδι
Αυτό το παιχνίδι δεν φορτώνεται.. Σταματάει στο 99% και δεν ανοίγει. Μόλις άρχισε να το κάνει αυτό
Υπέροχο παιχνίδι...δεν λειτουργεί τώρα
Ω αγαπητέ… όχι ξανά. Περίμενα τον επόμενο προορισμό μετά το Παρίσι όταν ξαφνικά το παιχνίδι σταμάτησε να φορτώνει στο 99% πριν λίγες μέρες.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Santai wiqk
Πολύ ωραία εφαρμογή